Sport

Fotbalist brașovean, LOVIT cu pumnul în bărbie de antrenor! SCANDAL la echipa de Liga 1!

  • grozavu_3.jpg
 

Sepsi Sf. Gheorghe s-a calificat, joi seara, în finala Cupei României la fotbal, dar apele sunt extrem de agitate la echipa covăsneană, care, altfel, începe să simtă emoțiile retrogradării din Liga 1.

Potrivit Gazetei Sporturilor (gsp.ro), situația tensionată din sânul lotului este generată de agresivitatea antrenorului Leo Grozavu (foto 2), care din această cauză a fost dat afară de la FC Botoșani

După ce sursa citată a relatat despre faptul că fotbalistul Lorand Fülöp a fost lovit de Leo Grozavu, care i-a spart și telefonul, unul costisitor, acum a mai ieșit la iveală un episod… violent, a cărei victimă a fost ex-„stegarul” Călin Popescu, un junior de 18 ani născut în Brașov.

După eșecul din campionat de la Iași, de zilele trecute, Leo Grozavu și-a certat jucătorii, iar sursele Gazetei Sporturilor descriu ceea ce a urmat: „Unul dintre fotbaliștii mai vechi a răspuns că «așa se întâmplă dacă până și pe aștia mici îi doare în p…ă. Uite, Călin a venit la masa de dimineață cu telefonul mobil, deși nu avea voie!». Spre finalul discuțiilor, când unii dintre jucători plecaseră deja, Grozavu s-a așezat lângă Călin și, în timp ce îl certa în legătură cu telefonul, i-a dat un upercut în bărbie, pe neașteptate. Un «neveu», in limbaj de stradă. Copilul a rămas înmărmurit. Despre acest incident nu a știut decât Cornel Șfaițer (președintele – n.r.), care era cu echipa la Iași. Dar el nu i-a spus patronului. Jucătorul l-a sunat pe Laszlo Dioszegi și l-a informat despre cele întâmplate”.

Acționarul principal Laszlo Dioszegi a anunțat că va face o anchetă internă, existând posibilitatea ca Leo Grozavu, pentru care Cornel Șfaițer a insistat să-l aducă la Sepsi, să fie demis.

 
Foto: Călin Popescu, la prezentarea oficială la Sepsi Sf. Gheorghe, alături de directorul sportiv Janos Bokor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button