Sport

Fotbalist brașovean – în prima ligă a Poloniei / Update. Altă destinație

Fotbalist brașovean – în prima ligă a Poloniei.

Este vorba de atacantul Daniel Paraschiv, care a jucat și în prima reprezentativă a României.

La finele partidei FC Hermannstadt – Universitatea Craiova, 0-0, din prima etapă a Superligii, Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor, a precizat că Daniel Paraschiv a fost transferat. El a cerut întăriri, lăsând să se înțeleagă că ar putea demisiona, nemulțumit fiind de componența lotului.

Fotbalist brașovean – în prima ligă a Poloniei

Potrivit Digi Sport, Daniel Paraschiv, care are o cotă de piață de un milion de euro pe Transfermarkt, a fost achiziționat de gruparea poloneză Widzew Lodz. Aceasta a terminat pe locul 9 în prima ligă sezonul 2023-2024.

Daniel Paraschiv a fost dorit și de antrenorul Mircea Lucescu pe când acesta activa la Dinamo Kiev, însă a refuzat propunerea, din cauza războiului din Ucraina.

Update. Mutarea lui Daniel Paraschiv în Polonia a picat. Atacantul brașovean s-a înțeles cu Oviedo, din a doua ligă spaniolă. FC Hermannstadt va primi 700.000 de euro în schimbul fotbalistului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button