Sport

Fotbalist brașovean cotat la 600.000 de euro / Oferte…

Fotbalist brașovean cotat la 600.000 de euro

Daniel Paraschiv are un sezon excelent la FC Hermannstadt. Atacantul în vârstă de 23 de ani, născut în Brașov, a marcat 8 goluri în actuala ediție de Superliga, fiind al doilea golgheter. Nr. 1 este Andrea Compagno, italianul de la FCSB, cu 12 goluri, însă jumătate au fost date din lovituri de la 11 metri.

Astfel, cota de piață a lui Paraschiv a crescut rapid, sosind mai multe oferte pe adresa fotbalistului.

Impresarul Mircea Balaj, de la Global Sport Management, agenție din Oradea, a declarat pentru playsport.ro:

„Da, e adevărat, pentru Daniel purtăm deja discuții destul de înaintate în Polonia, Grecia și Ungaria. E un jucător cu un potențial deosebit. Avem câteva cluburi interesate, vom vedea în săptămânile următoare cum vor decurge lucrurile”.

Daniel Paraschiv mai are contract cu clubul sibian până în 2025, însă i s-ar da drumul în schimbul a 600.000 de euro. Se știe că FC Hermannstadt nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere financiar.

Așa cum a destăinuit, Paraschiv a fost descoperit, la grădiniță, de antrenorul Nicolae Văduva, acum la Kids Tâmpa. Și a început fotbalul ca… fundaș.

Fotbalist brașovean cotat la 600.000 de euro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] lui Florin Tănase (Al-Jazira), accidentat, selecționerul Edi Iordănescu l-a chemat la lot pe Daniel Paraschiv. Atacantul brașovean de la FC Hermannstadt se află, așadar, la prima acțiune cu echipa […]

1 an în urmă

[…] Daniel Paraschiv are mai multe oferte de transfer. Sibienii i-ar da drumul în această iarnă, în schimbul a cel puțin 600.000 de euro. […]

Back to top button