Sport

Fotbal, cultură, viaţă de noapte

 

De la Mutu, la Pandele & Florin Marin, până la bonomul Gino Iorgulescu, cam toţi au început să ţipe că arbitrajul este varză murată în România, cerând măsuri urgente. Cum, normal, Burleanu i-a pasat responsabilitatea, întru autonomia CCA, Kyros Vassaras a stabilit o nouă şedinţă de analiză pentru… 10 noiembrie, când în nici un caz nu-i va spune „marş” lui Istvan Kovacs, vorbind discuţii.

Pe lângă săpăturile date la temelie de „ciumele” ăstea cu fluiere, Liga 1 începe să se dezintegreze din cauza lipsei banilor. Dacă la Pandurii Tg. Jiu pleacă fotbaliştii pe capete, nefiind de acord cu un salariu lunar de 1.000 de euro, acelaşi lucru se va produce în scurt timp la Iaşi. Cum ASA Tg. Mureş şi Timişoara abia mai respiră, e previzibil că la finele sezonului nu va mai retrograda nimeni, aplicându-se principiul „cine reuşeşte să supravieţuiască până la linia de sosire, e câştigător”. Chiar, FRF va schimba iarăşi regulamentul privind promovarea?

Iată, însă, că interesul microbiştilor tinde să migreze către „fotbalul mic”, după ce fistichiul Ousmane N’Doye a semnat cu Cetate Deva. Acolo, veteranul jucător cu vârstă incertă va îmbina utilul cu plăcutul. Potrivit viceprimarului Răzvan Mareş, omul va contribui la revitalizarea echipei, dar şi a vieţii de noapte de oraş. Să vezi acolo meciuri, în fum aromat, îmbătător, de narghilele!

Apropo, în loc de Supercupă sau finală de Cupa Ligii – care oricum s-ar juca în anonimat, s-ar putea antama o întâlnire între selecţionata piţiponcilor senegalezului şi titrata grupare a lui „Messi şi Ronaldo” de la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov. Dacă, în deschidere, N’Doye îl va invita pe amicul Akon să cânte, va fi bifat şi factorul cultural. Incontestabil, va fi o reţetă financiară de mare succes, căci reality-show-ul se va desfăşura cu casa închisă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare