Sport

Fost portar la FC Brașov, trecut pe LINIE MOARTĂ de Dan Petrescu!!!

 

În primele două etape disputate în Liga 1, CFR Cluj l-a avut între buturi pe veteranul Cosmin Vâtcă, în vârstă de 35 de ani. Titularizarea acestuia a surprins, întrucât în sezonul trecut era al treilea goalkeeper al trupei din Gruia, după Mihai Mincă (foto) și brașoveanul Traian Marc, retras recent din activitatea competițională.

Antrenorul Dan Petrescu a relatat despre Vâtcă faptul că-i oferă mai multă siguranță decât Mincă, fostul „stegar” având o serie de probleme la ședințele de pregătire.

Totuși, așa cum a relatat Digi Sport, Mihai Mincă, în vârstă de 32 de ani, ar fi fost pedepsit, întrucât ar fi consumat băuturi alcoolice în timpul stagiului de pregătire efectuat de CFR Cluj în Slovenia, la Maribor, și ar fi făcut scandal în hotel.

Conform aceleiași surse, conducerea grupării ardelene dorește să transfere un portar experimentat și de valoare până la finele mercato-ului, pe listă fiind Mario Felgueiras, portughezul care a jucat prima dată în Liga 1 la FC Brașov, și lituanianul Giedrus Arlauskis.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare