Sport

Fost jucător de la PSG, decedat la 40 de ani

Fost jucător de la PSG, decedat la 40 de ani

Modeste M’bami, fostul internațional camerunez, a decedat sâmbătă la vârsta de 40 de ani, anunță l’Equipe.

Jucătorul a suferit sâmbătă dimineață un atac de cord, însă nu a mai putut fi salvat.

Cu 37 de selecții și 3 goluri în tricoul echipei naționale de fotbal a Camerunului, Modeste M’bami a început fotbalul profesionist la Sedan, în Franța.

În cariera sa, M’bami a mai jucat pentru Paris Saint Germain, Marseille, Almeria, Dalian Profesionale, Changchun Yatai, Al-Ittihad, Millonarios și Le Havre.

Ca trofee, Modeste M’bami a câștigat de două ori Cupa Franței cu PSG (2004 și 2006), dar și Cupa Regilor cu Al-Ittihad în anul 2013. Acesta a cucerit aurul olimpic în anul 2000 la Sydney.

Fostul mijlocaș defensiv a evoluat în 3 meciuri la acel turneu olimpic și a marcat un gol crucial pentru naționala Camerunului, al cărui lideri erau Samuel Eto’o sau Patrick Mboma. M’Bami a fost omul care a înscris golul victoriei în sfertul de finală cu Brazilia lui Ronaldinho, în prelungiri (golul de aur).

“Am aflat cu profundă tristețe de moartea fostului nostru jucător Modeste M’Bami.Clubul prezintă sincere condoleanțe familiei și celor dragi”, au scris cei de la PSG pe contul oficial de Twitter.

Fost jucător de la PSG, decedat la 40 de ani


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Atat. Asteptam maine dimineata eliberarea cetificatului de deces si al actului de autopsie completat de catre dr. Raoke, latrator putinist de meserie si cioclu de ocazie.

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Vierme, ești cu ”schema de injectare” completa, waxere. Tic…tac…Tic…tac…

Raoke
1 an în urmă

Asteptam sa crape si deviantul waxerist de vilighei. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Va fi un aer mai respirabil in Brasov.

Back to top button