Sport

Fost antrenor la FC BRAȘOV, favorit să preia echipa din Voluntari!!! UPDATE. Altă variantă…

 

UPDATE. O altă variantă pentru postul deținut de Cristiano Bergodi la FC Voluntari este, conform prosport.ro, Claudiu Niculescu, demis săptămâna trecută de pe banca tehnică a echipei saudite de ligă secundă Al-Taee. Niculescu a mai activat ca tehnician la Voluntari, cucerind Cupa României.

………………………………………………………………………………………………………………

Cristiano Bergodi a căzut în dizgrația conducerii de la FC Voluntari după eșecul de duminică de pe teren propriu, 1-2 cu FC Botoșani, ilfovenii fiind pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 7 puncte acumulate.

Antrenorul italian are, însă, o clauză în contract, să primească 150.000 de euro în cazul în care este demis, doar aceasta ținându-l, pe moment, în funcție.

Așa cum a aflat Fanatik.ro, Gigi Mulțescu a fost, deja, contactat să preia banca tehnică a celor de la FC Voluntari, obiectivul fixat celui care a pregătit-o și pe FC Brașov în carieră fiind salvarea de la retrogradare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare