Sport

FORMULA 1. Sebastian Vettel a dat lovitura și l-a învins pe Hamilton în Australia

 

Sebastian Vettel (Ferrari) a făcut o cursă fără greșeală și s-a impus în Marele Premiu al Australiei, prima etapă a sezonului în Campionatul Mondial de Formula 1.

Lewis Hamilton (Mercedes) a plecat din pole position și a condus în prima parte, urmat de piloții Ferrari, Raikkonen și Vettel. Finlandezul și britanicul au schimbat primii, în timp ce Vettel a mai rămas pe pistă, aspect care, până la urmă, i-a adus victoria. Neamțul a profitat de un Safety Car Virtual, după ce monopostul lui Romain Grosjean a rămas oprit pe primul sector, a intrat la boxe și a ieșit în fața lui Hamilton. Campionul mondial a încercat să revină, dar nu a putut să amenințe cu adevărat pozția germanului, care s-a impus la Melbourne.

Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Kimi Raikkonen, care a rezistat în duelul cu Daniel Ricciardo (Red Bull), în timp ce Fernando Alonso (McLaren) a terminat al 5-lea.

Următoarea etapă a sezonului, Marele Premiu al Bahrainului, va avea loc pe 8 aprilie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare