Sport

Formula 1 este în doliu. Max Verstappen: „Nu voi uita niciodată ultima întâlnire cu el”

Formula 1 este în doliu, după ce Dietrich Mateschitz, cofondatorul Red Bull, a decedat, la 78 de ani, după o lungă luptă cu o boală teribilă.

Dietrich Mateschitz a părăsit această lume chiar în momentul în care începea şedinţa de calificări pentru Marele Premiu al SUA, care are loc în acest week-end pe „COTA”.

„Am aflat cu tristeţe de decesul lui Dietrich Mateschitz. Cofondatorul Red Bull a avut o contribuţie de neuitat în F1 şi lasă o moştenire nepieritoare”, a notat contul de Twitter al F1.

„Cu mare tristețe am aflat de moartea lui Dietrich. A fost un om senzațional și iubea Formula 1. Îi datorăm foarte mult. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familia lui. A inspirat atât de mulți oameni. El este motivul pentru care ne aflăm aici. Datorită pasiunii sale pentru Formula 1 și viziunii sale a ajuns să aibă două echipe în padocul din Formula 1. A fost mereu entuziast, încurajator și ne-a sprijinit atât în zilele bune, cât și în cele rele. Îi datorăm atât de multe. Mă simt privilegiat să-l fi cunoscut”, a spus Christian Horner, director Red Bull.

„A fost o veste grea pentru toată lumea. A însemnat enorm pentru Red Bull, pentru sport în general și pentru mine, la ce a făcut pentru mine și viața mea. A crezut în mine pe când eram foarte tânăr şi am avut o relaţie specială. Nu voi uita niciodată ultima întâlnire cu el. Vom încerca să-l facem mândru duminică”, a menţionat Max Verstappen, după calificările de pe „COTA”.

Formula 1 este în doliu.

FOTO: BBC, F1 şi express.co.uk


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button