Sport

Floyd Mayweather va reveni în ring pentru un meci cu Manny Pacquiao

 

Americanul Floyd Mayweather a anunţat, sâmbătă, că va reveni în ring în acest an pentru un meci cu Manny Pacquiao, la trei ani de la primul lor duel, transmite News.ro.
„Revin pentru un meci cu Manny Pacquiao în acest an. Pentru o sumă de nouă cifre”, a scris Floyd Mayweather pe Instagram. În vârstă de 41 de ani, Mayweather a  luptat pentru prima oară cu Pacquiao în mai 2015, iar ultimul meci l-a disputat în august 2017 în faţa lui Conor McGregor, vedetă MMA, după care a anunţat că nu va mai urca în ring. Manny Pacquiao, 39 de ani, s-a retras după ce a pierdut meciul cu Mayweather.

Postul american ESPN a anunțat apoi că meciul va avea loc în luna decembrie a lui 2018, partida urmând să aibă o miza uriașă, fiind pusă la bâtaie centura mondială WBA deținută de Pacquiao la categoria semimijlocie. La prima confruntare cu Manny, Mayweather a încasat o sumă uluitoare, 220.000.000 de dolari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare