Sport

Florin Andone, prima dublă în La Liga

 

Atacantul Florin Andone a reușit o „dublă” pentru Deportivo La Coruna, în meciul câștigat cu scorul de 5-1 în fața formației Real Sociedad, luni seara, pe El Riazor, în etapa a 14-a a campionatului de fotbal al Spaniei. Andone a marcat în minutul 42 și în minutul 77. Pentru internaționalul român a fost prima „ dublă” reușită în La Liga, el marcând acum pentru a patra etapă consecutivă, având 5 goluri marcate în 14 partide.  
Pentru Deportivo au mai înscris Sidnei (min.13), Inigo Martinez (min.29, autogol) și Ryan Babel (min.64), după ce ratase în primă instanță un penalty. Golul bascilor a fost semnat de Berchiche Yuri (57).
În clasament, pe primul loc se află Real Madrid, cu 34 puncte, urmată de FC Barcelona, 28 puncte, Sevilla FC, 27 puncte, Atlético Madrid, 25 puncte, Villarreal CF, 23 puncte, Real Sociedad, 23 puncte, etc. Deportivo La Coruna ocupă locul 16, cu 13 puncte, fiind urmată de Valencia CF, 12 puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button