Sport

Florin Andone, despre meciul „tricolorilor” cu Polonia: „Deportivo a câştigat cu Barcelona, deci se poate”

 

Florin Andone este convins că Naționala României poate câștiga partida cu Polonia, care va avea loc sâmbătă în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

„Punctul nostru forte este grupul, echipa, să fim împreună, să luptăm din primul minut până la sfârşit. Trebuie să avem şi puţin noroc deoarece este o echipă puternică. Eu cred, sincer cred în noi, e doar o echipă de fotbal, mulţi jucători de aici au jucat împotriva unor echipe mai puternice şi au învins. Spre exemplu echipa mea, Deportivo, a învins anul acesta Barcelona. Sper să avem un meci bun cu toţii sâmbătă. Eu, personal, voi încerca să dau totul. Trebuie să încep să am şi eu noroc şi să încep să dau goluri la Naţională. Pentru că am doar un gol, parcă sunt blocat. Parcă nu sunt acelaşi jucător. Simt nevoia să mă eliberez, să pot juca aşa cum ştiu eu. Ar însemna un plus pentru mine şi aş ajunge la un nivel mai ridicat şi la naţională, cum sunt şi la echipa mea de club. Fiecare meci este o istorie, este pregătit într-un mod. Şi ehipele pe care le avem în faţă vor să caştige. Noi vom încerca sambătă să înscriem, dar până la urmă și un autogol daca dau ei şi se termina 1-0 pentru noi şi luam cele trei puncte este bine”, a declarat Andone într-o conferință de presă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare