Sport

Florin Andone a marcat din nou

 

Atacantul Florin Andone a deschis scorul în minutul 13, aseară, în partida pe care echipa sa, Deportivo La Coruna, o disputa, pe teren propriu, cu Atletico Madrid (scor 1-1), în etapa a 25-a din Primera Division. Este cea de-a 8-a reuşită a lui Andone în prima liga spaniolă, în 24 de partide disputate. Egalarea a venit după pauză, în minutul 68, când Antoine Griezmann a marcat un gol fantastic de la aproximativ 20 de metri.

În minutul 85, atacantul lui Atletico Madrid, FernandoTorres (32 de ani) a fost lovit puternic într-un duel aerian și s-a prăbușit inert pe gazon, fiind necesară intervenția de urgență a echipei medicale. Partida a fost întârziată minute bune, timp în care Torres a primit îngrijiri medicale. Din fericire, în urma investigațiilor, jucătorul se află internat la spital, în stare stabilă, „conștient și lucid”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare