Sport

Fiul braşoveanului Ionel Ganea, OMUL ETAPEI în Liga 1!!! George, peste tatăl său la un anumit capitol!!! Ce a spus Gică Hagi despre el?!…

 

În vârstă de 19 ani şi 10 luni, George Ganea a dat primele sale două goluri în Liga 1 – vezi aici: Liga I. Astra, spulberată de Viitorul lui Hagi.

Astfel, şi-a depăşit tatăl, Ionel Ganea, care a punctat pentru prima dată în eşalonul de elită fotbalistic românesc pe când avea 22 de ani, într-un meci în care FC Braşov a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 4-3 – se întâmpla în august 1995.

La finalul disputei de la Giurgiu, Gică Hagi a spus despre fiul braşoveanului Ionel Ganea: „Ganezu’ mic are calităţi foarte bune. A făcut bine că a venit la noi şi probabil era momentul just, momentul corect. El a învăţat multe pe unde a fost şi cred că e un jucător interesant”.
 
George Ganea a dezvăluit, după succesul în faţa Astrei Giurgiu, că a vorbit cu tatăl său înainte de meci: „Am primit un telefon din partea lui. Mi-a spus să fiu concentrat şi să marchez. Sunt bucuros că am revenit și am marcat după doi ani foarte grei, în care am avut o accidentare care m-a scos din joc. Eu încerc să marchez mereu. Sunt atacant și asta e treaba mea. Golurile le dedic mamei și iubitei mele, care au venit pe stadion.Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ şi să încerc să dau tot ce am mai bun pentru echipă”.

 
Altfel, şi pe contul său de Facebook, George Ganea şi-a exprimat bucuria: „Very happy to score my first goals in the first league”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button