Sport

Finală Wozniacki – Osaka în turneul de la Tokyo

  • osaka_2.jpg
 

Finala turneului feminin de tenis de la Tokyo, de categoria WTA Premier, dotat cu premii totale în valoare de 885.500 dolari, se va disputa între daneza Caroline Wozniacki- (foto1) și japoneza Naomi Osaka- (foto2).  Wozniacki (26 ani) a reușit în semifinale, să o elimine pe favorita numărul 2, poloneza Agnieszka Radwanska, în fața căreia s-a impus cu 4-6, 7-5, 6-4, după aproape trei ore de joc. Osaka, în vârstă de 18 ani, care participă la turneu în baza unui wild-card oferit de organizatori, a trecut la rândul ei, tot în trei seturi, 1-6, 6-3, 6-2, de ucraineanca Elina Svitolina.
Tânăra jucătoare niponă speră ca duminică să-și treacă în palmares primul său titlu WTA, însă va avea o misiune dificilă în fața unei adversare mult mai experimentate, care a cucerit până în prezent 23 de trofee în circuitul profesionist feminin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button