Sport

Finala mică a LNBF începe la Brașov

 

Prima partidă a finalei mici a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov – ICIM Arad, va avea loc mâine, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Seria va fi una scurtă și se va decide în sistemul cel mai bun din trei meciuri. Confurntarea a doua se va disputa pe 11 mai la Arad, pentru ca jocul decisiv, dacă va fi nevoie, va avea loc sub Tâmpa, pe 15 mai.

„Este o finală mică pentru care am muncit un întreg sezon. Sunt convins că vor fi partide extrem de dificile. Ținând cont de componența loturilor, Aradul are un avanatj și este favorită, dar sunt convins că fetele noastre vor da totul pentru a ne apăra medalia de bronz și a obține și în acest sezon un loc pe podium. Nu avem alte probleme de lot în afară de absența americancei Brandi Wingate, însă avem doar 8 fete pentru această finală mică. Sper să fim feriți de alte accidentări”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button