Sport

Fellaini se retrage din naționala Belgiei

 

Marouane Fellaini, mijlocașul echipei engleze de fotbal Manchester United, și-a anunțat retragerea din selecționata Belgiei după Cupa Mondială care va avea loc în vara anului viitor, informează presa belgiană, citată de Agerpres.

„Se împlinesc 12 ani de când joc pentru echipa națională și sunt acum unul dintre cei mai vechi componenți, după Vincent Kompany, Thomas Vermaelen și Moussa Dembele. Nu mai am nimic de demonstrat, indiferent dacă este vorba de Belgia sau de Anglia. Peste tot mi-am arătat valoarea”, a declarat Fellaini într-un interviu publicat de revista Humo.n Întrebat dacă Mondialul care va avea anul viitor loc în Rusia va fi ultimul său mare turneu, mijlocașul a răspuns: „Da”. În vârstă de 30 ani, Fellaini a evoluat de 80 de ori în naționala țării sale, pentru care a marcat 16 goluri. El este al treilea component al naționalei Belgiei care și-a anunțat retragerea la finalul Cupei Mondiale 2018, după Laurent Ciman și Vincent Kompany. Fellaini a precizat, totodată, că a primit o ofertă de prelungire a contractului cu Manchester United, scadent la finalul acestui sezon, pe care a refuzat-o însă. „Cei de la United mi-au făcut o ofertă și probabil că va urma încă una. Nu știu dacă voi accepta sau nu, vom vedea”, a spus mijlocașul, care se află și în vizorul echipei Paris Saint-Germain, conform ziarelor din Hexagon.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare