Sport

Federația Română de Fotbal și-a asociat imaginea cu o casă de pariuri

 

Deși Regulamentul Disciplinar al FRF interzice pariurile pe evenimente sportive pentru oamenii din fotbal, forul condus de Răzvan Burleanu și-a asociat imaginea cu o casă de pariuri.

FRF a semnat un contract de sponsorizare cu Fortuna, prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă și va încasa în jur de 500.000 de euro anual. 

„Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care FRF a implementat-o și să primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele echipei naționale și pentru reușitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În același timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întărește și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat și să evolueze”, a declarat președintele Răzvan Burleanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare