Sport

FED CUP. Sorana Cârstea, mesaj pentru Johanna Konta: „Ai 27 de ani, 25 sau cât ai, maturizează-te, nu suntem la grădiniţă”

 

Nervi mulți în cea de-a doua confruntare de simplu a partidei România – Marea Britanie, din barajul de menținere în Grupa II Mondială, care are loc la Mamaia.

Sorana Cârstea a pierdut, 2-6, 3-6, în fața Johnnei Konta, însă britanica a fost ajutată de întreruperea partidei în setul secund, pe care a provocat-o la scorul de 3-1 pentru româncă. Konta a izbucnit în plâns pe teren, iar arbitrul a întrerupt confruntarea.

„Nici ea nu ştia de ce plânge în afară de faptul că am început eu să o conduc. Am văzut că şi la Australian Open a început să plângă, dar acolo nu s-a mai oprit meciul, pentru că eram la un turneu normal. Aici se poate, e ITF, putem să oprim meciul pe motiv că a început Konta să plângă. Nu e OK! Ai 27 de ani, 25 sau cât ai, maturizează-te, nu suntem la grădiniţă. OK, la 2-1 a fost eliminat Ilie Năstase, dar Johanna de ce a început să plângă la 3-1. Şi de ce a fost oprit meciul? Scrie undeva în regulament aşa ceva? Cum că dacă plângi trebuie oprit meciul? Mie nu mi-a zis nimeni nimic. M-am dus la supervizor şi l-am întrebat cât de lungă e pauza, dacă să rămân sau nu pe teren şi mi-a zis că el nu ştie. În acel moment mai exista doar echipa Marii Britanii, noi nu mai existam. Johanna a venit apoi şi mi-a zis că-i pare rău, dar s-a simţit ameninţată. Supervizorul mi-a zis că din cauza celor spuse de Ilie, dar ea a susţinut că oamenii din public i-au adresat cuvinte injurioase. Eu am jucat peste tot în lume, am fost făcută ţigancă, s-au aruncat cu obiecte în teren, spectatorii mi-au făcut semne că îmi vor tăia gâtul şi chiar erau pregătiţi să intre pe teren.Dar niciodată n-am început să plâng”, a spus Cârstea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button