Sport

FED CUP. Simona Halep, victorie cu Caroline Garcia, după un meci epic. România, în avantaj în semifinala cu Franța

 

Caroline Garcia – Simona Halep, meciul 3 al confruntării Franța – România, din semifinalele Fed Cup, a fost unul fabulos.

După o luptă de fix trei ore, și un tenis de mare calitate, Halep s-a impus cu 6-7(6), 6-3, 6-4, iar România conduce cu 2-1 la general.

Primul set a fost un „roller coaster” pentru Halep. Garcia a început tare și s-a dus la 4-0. Au urmat cinci game-uri la rând pentru Simona, care a servit pentru set la 5-4. Franțuzoaica a câștigat însă pe serviciul româncei și a egalat la 5. Manșa s-a dus în tie-break, unde „Caro” a triumfat cu 8-6.

În setul secund, reprezentanta noastră a pornit lansat și a ajuns la 3-0. A urnmat revenirea Carolinei, care a egalat. Au urmat însă trei game-uri câștigate de a doua jucătoare a lumii, iar meciul s-a dus în setul decisiv. Până la 4-4 s-a mers cu serviciul în manșa a treia. În game-ul 9, la 15-15, Caroline Garcia a făcut două duble greșeli, iar Halep nu a ratat cadoul, a făcut break-ul decisiv, iar apoi a închis meciul.

„Știam că va fi mai dificil pentru că ea se hrănește cu energia publicului și a jucat și acasă. Atunci când joci acasă, o faci mai bine. E adevărat, și eu m-am simțit ca acasă. Cred că și din această cauză am putut să lupt până la capăt. Am câștigat pentru acești oameni minunați care au venit aici să ne susțină. A jucat foarte bine la început, a lovit puternic și eu am fost cam lentă. Am încercat apoi să mă relaxez, să lupt și să țip puțin ca să mai scap de energie. Sunt aici pentru că în ultimii 2-3 ani am învățat să lupt până la capăt. Știam că voi câștiga acest meci dacă voi lupta până la capăt. Mă doare puțin șoldul pentru că am căzut, dar spre să mă refac repede și sper că nu va fi nevoie să mai jucăm meciul de dublu. Dacă antrenorul are nevoie de mine, sunt gata pentru orice”, a spus Simona la finalul partidei.

Articole asemănătoare

În meciul 4, Irina Begu o întâlnește pe Pauline Parmentier. 

FOTO: gsp.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare