Sport

FED CUP. România – Elveția 1-0. Simona Halep a adus primul punct. Atmosferă senzațională la Cluj-Napoca – FOTO

  • coregrafie_250571.jpg
  • coregrafie1_250572.jpg
  • coregrafie2_250573.jpg
  • coregrafie3_250574.jpg
 

România conduce cu 1-0 Elveția în barajul pentru accederea în Grupa Mondială a Fed Cup. Confruntarea care are loc la Cluj-Napoca a început cu o coregrafie de zile mari la care au contribuit ce aproximativ 10.000 de spectatori, care au umplut până la refuz Sala Polivalentă. În timp ce fanfara intona imnul României, în tribune au apărut mii de cartoane roșii, galbene și albastre. Apoi, a fost și o coregrafie 3D. Pe o pânză pe care erau desenate sportivele noastre a apărut mesajul „Clujul susține naționala României”.

Prima confruntare le-a adus față în față pe Simona Halep (1 WTA) și Viktorija Golubic (115 WTA). Elvețianca a început mai bine, a condus cu 2-0 și 3-1, dar Halep a câștigat 5 game-uri consecutive și a câștigat manșa cu 6-3. Setul secund a fost dominat însă de Golubic, care s-a impus lejer, 6-1. Totuși, în decisiv, Simona Halep a controlat disputa și nu a avut emoții, 6-1.

Astfel, după 6-3, 1-6, 6-1 pentru Simona Halep în disputa cu Viktorija Golubic, România conduce cu 1-0.

„A fost greu să simt mingea. Am avut emoții mari, pe care la început nu le-am putut contorla. A fost o atmosferă deosebită. Înainte de decisiv mi-am spus că acești oameni vor să câștig. M-am eliberat de stres, am vrut să lupt impreună cu ei. Poate că de la ei am avut energia. Atmosfera a fost una senzațională. Nu am mai văzut așa ceva la tenis. Irina poate câștiga cu Timea Bacsinszky. Jocul ei pe zgură e solid, dar cu aceste emoții e greu”, a declarat Simona Halep la Digi Sport.

În scurt timp va începe a doua partidă, Irina Begu – Timea Bacsinszky.

FOTO: digisport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button