Sport

FED CUP. „Nu mă aşteptam să câştig”

A susţinut Elise Mertens, după meciul ei de debut în Fed Cup

 

După ce sâmbătă Kirsten Flipkens a învins-o pe Monica Niculescu cu 6-3, 6-4, iar Yanina Wickmayer a trecut de Sorana Cârstea, cu 7-6 (4), 5-7, 7-5, astăzi Elise Mertens a dispus cu 3-6, 7-5, 7-5 de Irina Begu, în cel de-al treilea meci al întâlnirii România – Belgia din primul tur al grupei mondiale II a Fed Cup.

„A fost prima mea participare în Fed Cup. A fost extraordinar să fiu aici, la fel ca şi atmosfera. A fost un meci dificil, mă bucur că am obţinut victoria. Nu mă aşteptam să câştig. Nu am controlat toate mingile, aşa cum aş fi vrut, Irina a jucat foarte bine în primul set şi atunci am început să mă gândesc la toate lucrurile bune pe care le pot face şi am câştigat încredere. Sunt foarte fericită că am jucat de această dată. A fost o experienţă extraordinară”, a afirmat Elise Mertens.

„Mi-am dorit enorm să ajut echipa, am luptat până la ultima minge. Sunt dezamăgită, îmi pare rău că nu am putut să mai dau o șansă echipei. Cred, totuși, că a fost un meci bun. Îmi pare rău că am pierdut, chiar îmi doream această victorie”, a afirmat şi Irina Begu.

Foto: Dolce Sport


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button