Sport

FED CUP. Cu ele se „bat” „tricolorele”. Echipa Belgiei pentru meciul cu România

 

Dominique Monami, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Belgiei, a anunțat jucătoarele convocate pentru confruntarea cu România, din primul tur al Grupei Mondiale II, care va avea loc în acest week-end la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Yanina Wickmayer (60 WTA), Kirsten Flipkens (76 WTA, 83 la dublu), Elise Mertens (85 WTA, 89 la dublu) şi Marina Zanevska (126 WTA) sunt jucîtoarele pe care le vor întâlni „tricolorele”.

„Sunt încântată că pot alinia echipa cea mai puternică pentru prima mea întâlnire în calitate de căpitan al formaţiei de Fed Cup. Yanina şi Kirsten sunt două jucătoare experimentate, în timp ce Elise şi Marina au demonstrat săptămânile trecute că au potenţial pentru a învinge jucătoare excelente. Echipa României este foarte puternică, dar ne vom bate şi vom face totul pentru a câştiga, deşi nu suntem favorite”, a declarat Monami pentru de site-ul oficial al federaţiei belgiene de tenis.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button