Sport

FED CUP. Cehia – România 1-2. Simona Halep și-a făcut treaba și a învins-o pe Karolina Pliskova. „Tricolorele”, la un pas de semifinale

 

Karolina Pliskova și Simona Halep au oferit un meci de mare calitate în confruntarea dintre Cehia și România, din primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup, care are loc la Ostrava.

După ce a dispus de Katerina Siniakova, Halep a trecut și de Pliskova, 6-4, 5-7, 6-4, după un meci de două ore și 39 de minute.

Astfel, dacă Simona Halep și-a făcut treaba în această confruntare și a adus două puncte, rămâne că și a doua jucătoare a României, Mihaela Buzărnescu, cea care a pierdut în fața Karolinei Pliskova, să își treacă în cont un succes.

România conduce cu 2-1 și mai are nevoie de o victorie pentru a se califica în semifinale, unde o așteaptă Franța, care a trecut de Belgia în primul tur.

Meciul 4 al confruntării Cehia România, Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu, va începe în scurt timp. Dacă cehoaica se va impune, decisiv va fi duelul de dublu. 

FOTO: www.fedcup.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare