Sport

FED CUP. Adrian Mutu, reacție dură: „Ipocriţilor!!!”

 

Adrian Mutu a reacționat după cele întâmplate ieri în partida România – Marea Britanie, din barajul pentru menținerea în Grupa II MOndială a Fed Cup.

Mutu s-a referit în special la momentul în care duelul Sorana Cârstea – Johanna Konta a fost întrerupt, după ce britanica a izbucnit în plâns.

„Incredibil! Au oprit meciul pentru că plângea Konta. Chipurile nu mai suporta injuriile auzite din tribună! Pai noi, românii, ce să mai zicem?! Şi aici mă refer doar la sportivi (nu mai vorbesc de toţi ceilalţi români plecaţi la muncă prin ţările astea «politically correct»). De câte ori am fost jigniţi, făcuţi în toate felurile, pe toate stadioanele din Occident ne-am oprit? Am început sa plângem? Poate că unii am făcut-o, dar doar acasă, şi va spun că nu pentru actele de rasism, ci pentru faptul că nimeni nu zicea nimic. Totul era normal pentru ei! Deci, era normal domnilor occidentalişti să strige un stadion întreg «tigane, trebuie sa mori»? Sau să fiu făcut in toate felurile atât eu cât şi ţara mea? Era, nu?! Acum faceţi pe lupii moralişti şi, cum a început să se simtă lezata una de-a voastră, cum ne acuzaţi pe noi de ceva ce voi aţi inventat şi aţi tolerat atâta timp! Ipocriţilor!!!

P.S Prin ce au trecut handbalistele de la CSM în Ungaria!! Ați zis ceva?

Hai, Ilie! Hai, Simona! Hai, Monica! Hai, Irina! Hai, Sorana!

HAI ROMÂNIA!!!”, a scris Adrian Mutu pe pagina personală de Facebook.

CITEȘTE ȘI: 

FED CUP. Sorana Cârstea, mesaj pentru Johanna Konta: „Ai 27 de ani, 25 sau cât ai, maturizează-te, nu suntem la grădiniţă”

FED CUP. România – Marea Britanie 1-1. Cârstea, învinsă de Konta. Năstase, dat afară din arenă, după ce le-ar fi jignit ca la uşa cortului pe britanice


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button