Sport

FCSB – ghinion la tragerea la sorți de astăzi / Cu cine vor juca în cupele europene echipele românești

FCSB și-a aflat și adversara din turul doi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, în cazul în care va trece de AC Virtus (San Marino) – Detalii, AICI.

Astfel, la tragerea la sorți efectuată astăzi de UEFA, echipa lui Gigi Becali a picat cu Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului. În sezonul trecut a fost antrenată de Robbie Keane și are un lot estimat la aproape 25 de milioane de euro.

Dacă, uluitor, vor pierde cu formația din San Marino, cei de la FCSB vor întâlni în turul doi preliminar din Conference League pierzătoarea din dubla Celje – Flora Tallin.

CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League cu Neman Grodno din Belarus, trupa lui Dan Petrescu fiind favorită certă la calificare.

La rândul său, Universitatea Craiova se va confrunta în turul doi din Conference League cu Botev Plovdiv (Bulgaria) sau NK Maribor (Slovenia).

În cazul în care va fi eliminată de Paksi (Ungaria) în runda inaugurală din Europa League, Corvinul Hunedoara va cădea în Conference League, unde se va întâlni cu AEK Larnaca (Cipru). Dacă vor trece de gruparea maghiară, hunedorenii vor disputa o dublă cu Rijeka (Croația) în turul doi preliminar din Europa League.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button