Sport

Update. FCSB are antrenor

Update. Liviu Ciobotariu a declinat, până la urmă, oferta lui Gigi Becali. Astfel, la meciul cu West Ham United din Conference League, antrenor interimar la FCSB va fi Mihai Pintilii. El va sta pe banca „roș-albaștrilor” și la partida cu Rapid din campionatul intern. „În cărți” pentru a fi antrenor la FCSB revin Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță.

……………………………………………

FCSB are antrenor

Demisia forțată a lui Nicolae Dică l-a determinat pe Gigi Becali să intre în vârtejul căutării unui nou antrenor pentru „jucăria” sa.

Șeful FCSB a avut „în lucru” mai multe variante, după care, astăzi, a luat decizia.

Potrivit Fanatik, noul antrenor al „roș-albaștrilor” este Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari. Sursa citată a menționat că „Ciobi” a bătut palma cu Gigi Becali, iar mutarea de la gruparea ilfoveană se va face rapid. Asta ținând cont și de faptul că primarul Voluntariului, Florentin Pandele, este finul lui Gigi Becali.

La FC Voluntari, în locul lui Ciobotariu, va veni, foarte probabil, Ilie Poenaru, care și-a încheiat relațiile contractuale cu UTA Arad. Acolo a revenit brașoveanul Laszlo Balint, după cum am mai scris.

Altfel, Nicolae Dică a ieșit la atac, după ce a fost forțat să plece de la FCSB.

La Orange Sport, el a declarat aseară:

„În primul mandat am jucat în play-off-ul Champions League, grupe Europa League și în primăvara europeană. Adică am adus la club 13-14 milioane de euro. Acum, grupe Conference League, 6-7 milioane de euro. Adică vreo 20. Patronul a câștigat bani. Asta înseamnă că nu sunt așa slab. A zis că vrea bani. Am adus bani? Cu mine echipa a făcut 20 de milioane!”.

FCSB are antrenor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare