Sport

FC Viitorul a câștigat Cupa României

 

La zece ani de la înființare, FC Viitorul a reușit să câștige în premieră Cupa României, după ce a învins-o în finală pe Astra Giurgiu, scor 2-1 după prelungiri. Condusă cu 1-0, în finalul primei reprize (41′), grație unei reușite de senzație a lui Alibec, FC Viitorul a egalat situația pe tabelă în minutul 76, iar meciul a intrat în prelungiri. Eric de Oliveira a înscris golul victoriei în minutul 106. La finalul celor 90 de minute, cele două formații s-au aflat la egalitate, scor 1-1. Astra Giurgiu a rămas în inferioritate numerică. Romario Pires a primit al doilea cartonaș galben după un fault asupra lui Calcan și a fost eliminat.

În urma acestui eșec, Astra Giurgiu a ratat și ultima șansă de a evolua în sezonul următor de Europa League. Echipa lui Costel Enache era obligată să câștige trofeul pentru a participa în cupele europene. Astfel, România va fi reprezentată de CFR Cluj, FCSB, CS Universitatea Craiova şi FC Viitorul. La meciul de la Ploieşti au asistat peste 11.000 de spectatori.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button