Sport

FC „SR” BRAȘOV. Lucian Petre ar putea fi „principalul” formației suporterilor „stegari”. Andrei Șanta: „Este soluția ideală”

 

După cum se știe, Liga Suporterilor Stegari a înființat FC „SR” Brașov, echipă care în viitor poate deveni continuatuarea FC Brașov.

Andrei Șanta, omul care a lucrat o viață la FC Brașov, va face parte din staff-ul tehnic al grupării, dar ar prefera să fie antrenor secund și să se ocupe de pregătirea portarilor.

„Au acordul meu și luni vom discuta mai multe. Îmi doresc să îi ajut. Ceea ce fac ei este un lucru extraordinar, o inițiativă lăudabilă. Sunt convins că dacă lângă suporteri vor veni și unul sau doi oameni cu bani, această formație va ajunge sus. Nu îmi este frică să fiu antrenor principal, dar cred că aș fi mult mai util ca «secund» și ca antrenor al portarilor, asta am făcut toată viața. Din punctul meu de vedere, omul potrivit pentru postul de «principal» este Lucian Petre. A lucrat la Săcele, cunoaște campionatul Ligii 4. Asta este părerea mea”, ne-a declarat Andrei Șanta.

La rândul său, Lucian Petre a punctat: „Am avut o discuție cu băieții. Ceea ce fac ei este extraordinar, am toată admirația pentru acest proiect al lor. Se știe, sufletul meu este acolo. Îmi amintesc și acum ce sentimente trăiam cănd jucam la FC Brașov și vedeam 15.000 de oameni în tribune când intram pe teren la încălzire. Cred că este posibil să retrăim acele momente cu această echipă. Totuși, trebuie să spunem că sunt și lucruri care trebuie rezolvate, iar timpul este extrem de scurt. Problema majoră nu va fi lotul de jucători, ci baza sportivă. Momentan nu există un stadion pentru antrenamente și meciuri, iar timpul este principalul dușman. Ținem în continuare legătura, eu sunt deschis”.

În fine, Alexandru Filip, PR al Ligii Suporterilor Stegari, a menționat: „Noi ne dorim să jucăm pe «Tineretului». Vom avea discuții cu autoritățile. Sper să ajungem la o înțelegere, dacă nu se va putea, ne vom orienta spre o altă bază”.

FOTO: Facebook Lucian Petre


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare