Sport

FC Dinamo, PE MÂNA grecilor?! Şi cu Rednic cum rămâne?!…

 

„Câinii roşii” au câştigat aseară, chinuit, în deplasarea de la Voluntari (detalii, aici: Liga I. Dinamo câștigă în prelungiri cu Voluntari), dar apele rămân tulburi în „Ştefan cel Mare”.

Se ştie că Ionuţ Negoiţă vrea să-şi vândă acţiunile la FC Dinamo, apărând din nou pe tapet numele afaceristului grec Konstantinos Tsakiras ca posibil cumpărător. Fanatik.ro a avansat şi suma pentru care s-ar realiza tranzacţia, una de 8 milioane de euro.

Sursa citată a menţionat că, dacă Tsakiras va deveni şeful „alb-roşilor”, îl va numi antrenor pe conaţionalul Apostolos Mantzios, cu care a colaborat în perioada în care deţinea gruparea elenă Panionios Atena. De altfel, Mantzios a fost luni în tribunele Stadionului „Anghel Iordănescu” din Voluntari, dar n-a rezistat la „spectacol” decât vreo 70 de minute. 

Şi Mircea Rednic, descins de curând la FC Dinamo după despărţirea de Al-Faisaly din Arabia Saudită, tocmai a relatat că a refuzat o ofertă tentantă financiar venit de la Al-Nasr Dubai (EAU)…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare