Sport

FC BRAȘOV. Ziua și varianta de antrenor…

 

Dacă până ieri Ilie Stan era favorit să preia banca tehnică a noii echipe FC Brașov (FC BRAȘOV. NOUL ANTRENOR al echipei este… ALTE INFORMAŢII DE INTERES), acum acesta a devenit, în opinia celor de la ProSport, varianta de rezervă.

În pole-position a intrat Florin Bratu, ultima echipă antrenată de el fiind Concordia Chiajna, în Liga 2.

Bratu a confirmat negocierile pentru sursa citată, punctând: „Da, este adevărat că am fost sunat de către cei de la Brașov. Este un proiect interesant, într-un oraș important din România, e normal să fiu interesat. Sunt discuții și vom vedea ce ne va rezerva viitorul”.

Florin Bratu a jucat fotbal și la Brașov în cariera sa, în eșalonul secund, la defuncta formație Tractorul, sub comanda forte a lui Paul Enache. 

Altfel, totul pare a fi învăluit în haos la noul FC Brașov. La această oră, echipa trebuia să aibă antrenor, staff administrativ, buget clar conturat și lot de fotbaliști pentru a se intra în cantonament, în scopul omogenizării și închegării relațiilor de joc, având în vedere că în aproximativ o lună se dă startul noii ediții din eșalonul secund. Cei mai buni jucători care au fost disponibili pe piața transferurilor au semnat, deja, cu alte cluburi…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare