Sport

FC BRAȘOV vs. Unirea Constanța, doar pentru BARAJ! Noi declarații…

  • mihalceamoldovan.jpg
  • strizu.png
FC Brașov va juca în deplasare, la finele săptămânii, meciul cu Unirea Constanța, un rezultat pozitiv urmând a-i consolida locul 5, de baraj, în play-out-ul Ligii 2 – Seria B. În cazul unei victorii a gazdelor, situația se va complica pentru „galben-negrii”, care vor trăi periculos finalul de campionat.
 
După eșecul cu FC Buzău (o nebunie de meci!), antrenorul grupării brașovene, Călin Moldovan (FC BRAȘOV. Supărare, durere, lipsă de șmecherie fotbalistică…), a vorbit clar despre barajul pentru supraviețuirea în Liga 2, cu ocupanta locului 5 din Seria A: „Se pare că în momentul acesta barajul rămâne opțiunea de salvare de la retrogradare. Până la baraj mai sunt 4 meciuri de jucat, sper ca în aceste partide să punem lucrurile la punct, astfel încât să reușim să ne salvăm de la retrogradare”.
 
Și Vlad Mihalcea, intrat duminică pe teren din postura de rezervă, care a marcat două goluri cu Buzăul, este încrezător: „Eu zic că suntem pe o pantă ascendentă, suntem din ce în ce mai uniți ca grup. Ușor, ușor, facem o echipă și formăm o familie înainte de toate. Asta este cel mai important. Suntem optimiști, avem forța necesară să ne salvăm de la retrogradare. Nu avem lot de Liga 3, merităm să fim în Liga 2”.

Unirea Constanța este la 5 puncte în spatele lui FC Brașov, iar în cazul unei victorii în week-end, speranțele cresc pentru antrenorul Leonard Strizu (foto 2), un fost atacant de valoare al „stegarilor”, care a punctat: „Locul în barajul pentru menținerea în liga secundă încă se joacă, deși mai sunt puține meciuri rămase și urmează un joc decisiv cu FC Brașov. Să vedem cum rezistă presiunii jucătorii noștri, care sunt foarte tineri. Ne jucăm șansa până la final”.

S-a anunțat, în cazul în care Unirea Constanța va reuși să rămână în Liga 2, va deveni echipa secunsă a FCSB.

Foto 1 Facebook FC Brașov: Călin Moldovan & Vlad Mihalcea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare