Sport

FC BRAȘOV vs. Florin Stângă… Ilie Stan cere răbdare și susținere, dar și șmecherie fotbalistică

 

În runda a noua a Ligii 2 la fotbal, FC Braşov se va confrunta mâine, de la ora 11.00, în deplasare, cu Astra Giurgiu, formaţia antrenată de Florin Stângă.

Până acum, cele două formaţii au avut un parcurs identic în cele opt etape, cu 2 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri, însă giurgiuvenii sunt ultimii în clasament, cu -5 puncte, din cauza depuctării dictate de FRF.

„La echipa pe care o avem trebuie răbdare, trebuie susţinere. Pe jucători trebuie să îi motivăm şi zic eu că la jocul cu Astra vom reuşi, pentru că atitudine avem. Dar nu este de ajuns atitudinea, trebuie să vină şi puţină şmecherie fotbalistică la fiecare dintre jucători. Aici mă refer la o pasă, la o execuţie. Cred că putem lua cele trei puncte. Eu sunt mulţumit de băieți, de modul cum se pregătesc. La antrenamente sunt mult mai responsabili, în schimb la meciuri nu reuşim să transferăm acest lucru. Performanţă fără presiune nu poţi să faci. Presiunea adversarului, presiunea rezultatului, presiunea suporterilor şi a celor care ne susţin. Ne lipsesc două-trei jocuri legate şi două-trei victorii ca să fim mai puternici. Mergem să câştigăm cele trei puncte”, a declarat Ilie Stan, tehnicianul celor de la FC Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Antrenorul brașovean al echipei de fotbal Viitorul Tg. Jiu fusese demis în urmă cu circa o săptămână. Conducerea gorjenilor a tratat cu Mihai Iosif (ex-Rapid) preluarea băncii tehnice. Negocierile au eșuat și… noul antrenor al grupării este… Florin Stângă.… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare