Sport

FC BRAȘOV. Voluntariul, ultima pistă!… UPDATE. Declarația lui Călin Moldovan

 

UPDATE. În această după-amiază, Călin Moldovan, antrenorul echipei FC Brașov, a susținut o conferință de presă înaintea plecării în cantonamentul de la Tg. Secuiesc, în care a declarat, printre altele: „Băieții sunt conștienți de faptul că ne așteaptă o muncă grea, dar în același timp sunt hotărați și sunt convinși că vom reuși să scoatem echipa de unde este!”. 

El crede cu tărie că FC Brașov se va salva de la retrogradare.

……………………………………………………………………………………………..

Conducerea FC Brașov caută cu înfrigurare câțiva jucători valoroși pentru axul central al echipei (fundaș, mijlocaș, atacant), având promisiuni de împrumut din partea celor de la CS Universitatea Craiova – BRAȘOV. Alex Mateiu, O VARIANTĂ?! Marian Copilu e născut în cartierul Tractorul, dar…

Mai nou, după ce dinspre CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe nu s-a constatat vreo mișcare în acest sens, șefii celor de la FC Voluntari s-au arătat dispuși să-i ajute pe „galben-negrii” pentru a-și întări lotul.

Gruparea ilfoveană se întoarce diseară din cantonamentul din Antalya, iar după o discuție cu antrenorul Liviu Ciobotariu se va decide ce jucători vor fi cedați la Brașov.

Poate și brașoveanul Gabi Tamaș (foto) va avea un rol esențial în acest sens…

Din câte am aflat, nu vor fi aduși jucători din străinătate la formația brașoveană de ligă secundă în acest mercato de iarnă, care pentru Liga 2 se va încheia în 28 februarie, cu două zile după reluarea campionatului.

Altfel, 25 de jucători de la FC Brașov, sub conducerea antrenorului Călin Moldovan, pleacă mâine în cantonamentul de la Tg. Secuiesc, singurul din această perioadă de pauză competițională, primul amical fiind în data de 22 ianuarie, pe Stadionul „Sinkovits Imre”, cu ASF Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button