Sport

FC BRAȘOV. Vin italienii!?!…

 

Medicul Gheorghe Popa, președintele interimar al C.A. al FC Brașov, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că mâine vor ajunge în orașul de la poalele Tâmpei investitorii italieni care doresc să achiziționeze pachetul majoritar de acțiuni al clubului „stegar”.

„A trecut o perioadă lungă de timp de când nu am mai discutat despre investitorii italieni. Nu am fost sigur de momentul în care vor sosi. Acum pot anunța că mâine la ora 9.30 vor ateriza la București, iar în jurul orei 12.30 vor fi la Brașov. Intenționează să viziteze sediul clubului, stadionul, locul unde se fac antrenamentele. Vom discuta apoi și despre preluarea pachetului majoritar. Țin mult să vadă și meciul de sâmbătă cu Unirea Tărlungeni. Vor părăsi orașul duminică. S-au demarat deja discuțiile cu două banci, să vedem unde vom deschide un cont pentru a putea transfera banii. S-a găsit o cale provizorie prin care ei ar putea vira legal bani în club. Probabil, vom recurge la un împrumut, urmând ca mai apoi să găsim soluția definitivă. Sunt optimist că ei vor prelua pachetul majoritar de acțiuni. Altfel nu ar mai fi făcut această deplasare, nu s-ar fi pornit discuțiile cu băncile. Procedura prin care ei vor prelua pachetul de acțiuni de la Alexandru Nicolae poate dura 2-3 zile. Este vorba de întocmirea actului de vânzare sau cedare a celor 75 de procente pe care le deține Alexandru Nicolae. Am mai avut o discuție cu el, își menține poziția, vrea să cedeze gratis aceste acțiuni. Cred că lucrurile vor evolua bine”, a declarat Gheorghe Popa, care nu a dorit să dezvăluie numele investitorilor și nici obiectul de activitate al acestora.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button