Sport

FC BRAȘOV. Victorie pe mâna lui Florin Iacob. Reacția lui Cornel Țălnar

 

Pentru FC Brașov, meciul de astăzi cu UTA Bătrâna Doamnă, disputat la Șiria, în etapa a 25-a a Ligii 2, era unul de totul sau nimic, o eventuală înfrângere fiind echivalentă cu ieșirea din lupta pentru promovare.

„Stegarii” au reușit însă cel mai bun meci din acest an, s-au impus meritat cu 2-1 și au urcat pe poziția a doua a clasamentului, cu 45 p, la egalitate de puncte cu adversara de astăzi, în fața căreia are însă avantajul victoriilor din cele două meciuri directe.

Meciul a început perfect pentru FC Brașov și în minutul 9 Chitoșcă a deschis scorul după o cursă de vreo 40 de metri pe partea dreaptă, finalizată cu un șut la colțul scurt, la care portarul Miron are partea lui de vină. A urmat o luptă surdă la centru terenului, pe un gazon greu cu multe zone în care iarba era înlocuită de bălți. Până la pauză nu au mai fost ocazii la cele două porți, însă în partea a doua lucrurile s-au schimbat. Gazdele au forțat, da Florin Iacob a fost în zi mare și a închis poarta. Cu 20 de minute înainte de final, Stan a bătut perfect un corner, iar P. Iacob a reluat cu capul din șase metri în transversală. Gazdele au avut și ele o bară la centrarea lui Andor, iar în minutul 75 ai noștri s-au desprins. Grigorie a câștigat un duel aerian cu Gligor, mingea a ajuns la Enceanu care a scăpat de Filaret și l-a învins cu un șut din careu pe Miron. Imediat, Stan a greșit și l-a faultat în careu pe Curtuiuș. Fl. Iacob a scos însă mingea șutată de la 11 metri de Petre, intervenție care, până la urmă s-a dovedit decisivă. În minutul 89, gazdele au redus din handicap prin Chindriș, dar nu au putut mai mult și cele trei puncte au ajuns la Brașov.

În etapa viitoare, FC Brașov va juca pe teren propriu cu ASU Poli Timișoara.

După confruntarea de la Șiria, antrenorul Cornel Țălnar a comentat: „Este foarte important că am reușit să câștigăm și să luăm aceste trei puncte extrem de importanate pentru noi. Faptul că avem aventajul victoriilor din meciurile directe cu UTA s-ar putea să conteze la finalul sezonului. Băieții au făcut un joc exact atât în apărare, cât și în atac și îi felicit pentru modul în care au tratat acest meci. Normal, am avut ceva emoții pe final. E ceva specific pentru noi. În loc să fim liniștiți, reușim să mai dăm o șansă adversarului. Dar e mai frumos așa, când trăim în tensiune până în ultima secundă. Acum sperăm să nu mai fim amânați din nou de CNSL. S-a întâmplat acest lucru deja de cinci ori. Cerem doar să fie analizate atent documentele și să se dea o decizie corectă. După ce se va finaliza această problemă vom avea liniște și ne vom putea vedea de treabă”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Liga 2. LIVETEXT. „Stegarii”, din nou pe loc promovabil după victoria cu UTA BD. Florin Iacob a apărat un penalty

FOTO: digisport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button