Sport

FC BRAȘOV, victorie la scor! Turneul final e tot mai aproape…

  • fcbrasov_5.png
 
FC Brașov Under 16 merge ceas în Liga Elitelor, apropiindu-se cu pași importanți de calificarea la turneul final.
 
Echipa antrenată de Ionuț Mitroi și Marian Cristescu a câștigat clar în acest week-end, 4-0 în deplasare cu FC Botoșani, grație golurilor marcate de Mattia Galliano, Sebastian Racz, Manuel Rauță şi Bogdan Racz.
 
„A fost un joc pe care l-am controlat din primul până în ultimul minut. În continuare ratăm mult din situații clare, însă felicităm întreaga echipă și rămânem concentrați la ceea ce avem de făcut în continuare. Sigur, pe lângă obiectivul grupei, vrem să vedem acești băieți făcând pasul către echipe de seniori din ligile superioare”, au declarat cei doi antrenori, care au început disputa de la Botoșani cu formula: An. Chiriac – Ciucă, Dascălu, Sezer, S. Popescu, Oct. Oprea, D. Lazăr, Galliano, M. Popescu, Ciorîia şi S. Racz. Rezerve au fost: Tudose, Pandele, Moroe, Vajoi, M. Răuţă, B. Racz şi Şileanu.
 
Cu 41 de puncte şi neînvinşi în acest sezon, cei de la FC Brașov U16 mai au nevoie de o singură victorie în ultimele patru etape din play-off-ul Ligii Elitelor pentru a fi şi matematic siguri de prezenţa la turneul final.
 
În etapa a şaptea din play-off, FC Braşov se deplaseată sâmbătă, 2 aprilie, la Miercurea Ciuc, pentru disputa cu AFK Csikszereda.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare