Sport

FC BRAȘOV. Vestiarul s-a „rupt” definitiv

 

După ce în această dimineață FC Brașov a organizat o conferință de presă la care au participat antrenorul Adrian Szabo și jucătorii Coman, Puțanu, Ene și Marin, la câteva ore, alți trei fotbaliști au ținut să își exprime punctul de vedere, total opus de cel al colegilor lor.

„Am văzut că la conferința de presă de dimineață au fost doar patru jucători. Înainte să prindem play-off-ul, în vestiar am fost uniți. După calificarea în play-off, una vorbim în vestiar, alta facem. Am discutat să mergem toți la conferința de presă, au fost doar patru. Noi am vorbit ceva, dar în fața camerelor ei și-au schimbat părerea. Am crezut că suntem o famile, dar se pare că nu e așa. Nu au spus adevărul. Au zis că e o atmosferă bună la echipă, eu nu cred că e așa. Nu se poate promovare pe stomacul gol, fără mâncare, fără vitamine”, a declarat Răzvan Avram.

Mai vehement a fost Marius Matei, care a punctat: „Pe brașovenii din lot i-am auzit tot timpul plângându-se de bani. Acum nu i-am văzut la conferința de presă. În vestiar, nu a scos nici unul nici o vorbă, dar când ne vedeam la o cafea toți se plângeau de bani. Am văzut un brașovean, care a zis că își rezervă dreptul la tăcere (antrenorul Adrian Szabo – n.r.). Aceeași tăcere este din partea lui și în ședințele cu cei din conducere. Niciodată nu a zis ceva, nu ne-a luat apărarea. Noi nu suntem din Brașov, Am venit aici să câștigăm bani, să ajutăm echipa jucând fotbal. Ne-au fost promise multe lucruri la venirea aici. Lumea ar trebui să știe că întâmpinăm condiții foarte grele. Sunt jucători care nu au ce mânca. Fotbaliști care mănâncă o masă care nu are nici o legătură cu cea de sportiv. Facem deplasări de opt ore și pe drum la întoarcere avem un sandwich format din două feli de pâine între care se aruncă niște unt. Peste tot vorbim doar despre promovare, toată presiunea este pe jucători. Să spunem adevărul. Să nu mai mințim, să zicem că e o situație bună. Singura susținere pe care am simțit-o nu a fost de la oamenii de afaceri din Brașov, nu a fost de la doctorul Popa, care s-a autoproclamat președinte și a zis că vine cu buget de 500.000 de euro și cu investitori care s-au plimbat pe la trei echipe. Singurii care au fost alături de noi au fost suporterii, care din puținul lor au făcut o chetă și ne-au dat să mai avem pentru mâncare. Aici s-a ajuns. Nu văd nici o ieșire din această situație. Poate după această conferință vom fi certați, blamați. Suntem jucători cu personalitate și nu mai suntem dispuși să acceptăm astfel de lucruri. Am văzut că fanii ne-au acuzat de blat la meciul cu UTA. Asta este mentalitatea românească. Când nu joci bine ești acuzat de blat. Le mulțumesc pentru că au strâns acei bani pentru noi, le transmit că nu a fost nici un blat și că nu mă supăr pe ei”.

„Este o situație foarte grea. Vrem să spunem lucrurilor pe nume. Eu am copil mic și nu am mai luat un ban de trei luni. Îmi este foarte greu, dar lumea nu știe. Știu fanii că mâncăm sarmale la prânz? Suntem nevoiți, pentru că asta primim. Poate suporterii nu știu condițiile care sunt”, a menționat și Silviu Pană.

Cei trei au spus că dacă vor fi luați în lot vor juca în meciul cu Chindia Târgoviște.

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. „Cei care au spus că a fost blat la Arad nu sunt fani adevărați”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button