Sport

FC BRAŞOV. Vasile Dochiţa: „Nu e posibil să cedezi 12 puncte pe teren propriu. Puteam fi deja promovaţi”

 

FC Braşov a dezamăgit în prima parte a sezonului regulat al Ligii 2, Seria a 2-a, formaţia de la poalele Tâmpei cedând multe puncte inclusiv în meciuri de pe teren propriu.
Singurul aspect pozitiv este că „stegarii” au încheiat anul pe loc de play-off, ceea ce nu se poate spune despre rivala Gaz Metan Mediaş, iar diferenţa faţă de prima poziţie nu este mare, doar patru puncte, care s-ar reduce la jumătate în cazul în care play-off-ul ar începe acum. 

Despre parcursul din prima parte a sezonului, preşedintele „stegarilor”, Vasile Dochiţa, a declarat: „Normal că nu sunt mulţumit de poziţia pe care ne aflăm în clasament. Nu aceasta este valoarea echipei noastre. Nu e posibil să cedezi 12 puncte pe teren propriu. Se mai întâmplă să pierzi, dar nu poţi să laşi 12 puncte din jocurile de acasă. Unde eram acum cu 12 puncte în plus, eram deja promovaţi. În continuare cred că această echipă are valoare. Dacă îi luăm individual, sunt jucători cu meciuri în Liga 1. Cred în continuare că ne putem îndeplini obiectivul. Adrian Szabo are în continuare credit total. Vom discuta cu staff-ul tehnic şi vom vedea de ce jucători este nevoie, ce posturi ar vrea să întărească. În această iarnă vor fi fotbalişti disponibili. Nu trebuie să ne grăbim. Trebuie să gândim fiecare mutare, iar cine va veni trebuie să aducă un plus, să fie peste ce avem în lot în acest moment. Normal, dacă vom transfera, vor şi pleca jucători. E prea la cald să vorbim acum despre acest lucru. După sărbători vom avea timp să facem planul pentru 2016”.

Chiar dacă evoluţiile lor nu au fost cele aşteptate în multe momente, jucătorii de la FC Braşov sunt cu banii la zi. „Fiecare om care munceşte trebuie să primească un salariu. Din aceşti bani îşi întreţine familia. De acea am făcut tot ce am putut pentru a fi cu drepturile salariale la zi”, a încheiat Vasile Dochiţa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button