Sport

FC BRAŞOV. UPDATE. Preşedintele Ioan Mărginean, răspuns măgulitor pentru Dan Petrescu

 

FC Braşov are o şansă importantă să dea o adevărată lovitură de imagine şi să aducă un om care pe lângă valoarea demonstrată ca antrenor, ar repune echipa în centrul atenţiei fotbalului românesc chiar dacă se află în acest moment doar în Liga 1.

Unul dintre antrenorii de top ai României, Dan Petrescu, liber de contract, a spus că ar accepta o ofertă de la FC Braşov (detalii aici: FC BRAŞOV. Ilie Stan, ÎN PERICOL? Un antrenor titrat e gata să preia echipa. „Dacă mâine vine FC Brașov și îmi face o propunere, chiar dacă e în Liga 2, iar eu cred în proiect, mă duc”).

Pentru www.mytex.ro, preşedintele FC Braşov, Ioan Mărginean, a vorbit despre acest subiect: „Este o onoare pentru noi că Dan Petrescu, un antrenor care a făcut performanţă, se gândeşte să vină. Ne onorează acest lucru. Îl rog să ia în considerare o ofertă de la FC Braşov, dar în acest moment avem un antrenor sub contract, care are un obiectiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare