Sport

FC BRAȘOV. UPDATE. Bodea: „Sper că va fi un șoc la echipă. Jucătorii trebuie să înțeleagă că FC Brașov este un nume și că trebuie să revină în Liga 1”

 

După câteva ore de discuții cu președintele Vasile Dochița, Cosmin Bodea a anunțat că nu va mai fi antrenorul formației FC Brașov.

„Din păcate, m-am despărțit de FC Brașov. Am luat decizia aceasta încă de sâmbătă, în urma jocului cu FC Caransebeș. Am fost nemulțumit total de atitudinea jucătorilor și, în special, de atmosfera de pe stadion. Am jucat multă vreme la această echipă și a fost o rușine ca fanii să îmi ceară demisia din a doua etapă. Am luat decizia să demisionez. Motive sunt mai multe, dar nu vreau să le enumăr acum. Sper să fie un șoc la echipă și băieții vor înțelege că FC Brașov este un nume și că trebuie să revină în Liga 1. Sper că antrenorul care va veni va avea succes și va reuși performanțe. Nu regret că am venit. Regret că am avut încredere în unii jucători care au jucat în prima ligă și am crezut că pot forma o echipă cu ei. Am adus prea mulți fotbaliști care la echipele lor nu au evoluat în ultimul timp și e greu să faci o formație într-o lună. Mai mult, au fost jucători care au venit în ultima săptămână. Trebuia să fim mai atenți la transferuri, asta îmi reproșez. Nu trebuia să aducem fotbaliști fără jocuri în picioare, pe care să îi resuscitez. Nu cred că valoarea lor este cea din meciurile cu Baia Mare și Caransebeș, dar se vede că nu au jocuri în picioare în ultimul timp. Trebuia puțin timp până ca ei să ajungă la valoarea optimă”, a declarat Bodea.

La rândul său, Vasile Dochița, președintele „galben-negrilor”, a menționat: „Din păcate, ne-am despărțit de Cosmin Bodea. După mai multe ore de negocieri, nu am reușit să îl conving să rămână. Era prea supărat după meciul de sâmbătă. Am ajuns la un acord și ne-am despărțit în condiții amiabile. Mihai Stere se va ocupa de meciul de la Păulești, iar în două sau trei zile vom anunța numele noului «principal». Sunt mai multe variante, mi-aș dori un antrenor local”.

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Cosmin Bodea a DEMISIONAT!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button