Sport

FC BRAŞOV. UPDATE. „Ar fi o anomalie ca reprezentanţii Finanţelor să ceară în continuare falimentul”

 

Administratorul judiciar al FC Braşov, Alexandru Cosmin Gheorghe, a explicat ce înseamnă decizia Tribunalului Braşov de a fixa un nou termen în dosarul falimentului clubului. 

„Vor fi citaţi creditorii la data respectivă (6 aprilie – n.r.) pentru a-şi expune punctul de vedere în ceea ce priveşte intrarea în faliment a clubului”, a punctat Alexandru Cosmin Gheorghe.

Astfel, până pe 6 aprilie, FC Braşov trebuie să convingă Finanţele, în special, să îşi schimbe votul.

Extrem de optimist s-a arătat medicul Gheorghe Popa, reprezentantul grupului de investitori italieni interesaţi de preluarea clubului: „Este o veste excelentă că s-a dat termen pe 6 aprilie. Acum avem timp să facem totul pentru a fi siguri că nu se va intra în faliment. Pentru început, investitorul italian pe care îl reprezint va asigura activitatea echipei până pe 6 aprilie, deplasări, meciuri pe teren propriu. Apoi, până pe 6 aprilie vom prezenta Finanţelor dovezi clare ale posibilităţilor financiare ale acestui grup. Ar fi o anomalie ca reprezentanţii Finanţelor să ceară în continuare falimentul, când vor vedea că se vor putea recupera toţi banii”, ne-a declarat Gheorghe Popa.

CITEŞTE ŞI: 

CE A DECIS TRIBUNALUL?! FC Brașov mai „respiră” până în data de 6 aprilie!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare