Sport

FC BRAȘOV. Ultimele informații…

  • alexa.png

După egalul de ieri cu Unirea Slobozia – FC BRAȘOV, evoluție încurajatoare în amicalul cu Slobozia!, antrenorul „galben-negrilor”, Dan Alexa, a declarat: „Au fost momente bune de joc, dar încă suferim din punct de vedere fizic. Acest lucru e, însă, normal, ținând cont că suntem într-o perioadă de încărcătură. Am încercat să fim organizați, am avut determinare și eu spun că se vede o creștere. Mă bucur că am făcut un joc bun, am avut situații de a înscrie, dar am arătat și carențe care trebuie reglate în viitor”.

În amicalul de astăzi cu Olimpic Cetate Râșnov (Stadionul Metrom, ora 11.00), „Chirurgul” va introduce jucătorii care au intrat pe final în testul cu Slobozia. Foarte probabil, îl va folosi și pe necunoscutul israelian Ben Algrabi (fundaș central), aflat în probe, adus aseară de la aeroport, în cantonament, de către Adi Szabo. 

Altfel, pe lângă muncă, e și bună dispoziție la FC Brașov. Președintele Marin Mitran, care vineri a împlinit 55 de ani, le va face cinste jucătorilor cu câte „o friptură bună” în cantonament.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button