Sport

FC BRAȘOV. Transfer. Răzvan Avram e „stegar”

 

După cum www.mytex.ro a anunțat în premieră aseară, oficialii „stegari” s-au înțeles cu mijlocașul Răzvan Avram, jucător cu experiență în Liga 1, liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș. 

Avram a ajuns astăzi sub Tâmpa, a semnat un contract pe un an cu FC Brașov și va începe pregătirile sub comanda lui Cosmin Bodea. 

În vârstă de 28 de ani, Răzvan Avram, cotat de site-ul de specialitate www.transfermarkt.de la 150.000 de euro, și-a făcut junioratul la Steaua București. A evoluat la FCM Câmpina, Prefab Modelu, Victoria Bărnești, iar din 2011 până la finalul sezonului trecut a fost jucătorul echipei Gaz Metan Mediaș. Totodată, noul fotbalist al „stegarilor” are și trei prezențe în Naționala U17 a României.

Altfel, oficialii „galben-negrilor” continuă discuțiile cu fundașul central Andrei Poverlovici, care ar putea semna în zilele următoare. În schimb, atacantul Marius Matei nu va mai ajunge la FC Brașov, acesta având pretenții salariale peste posibilitățile clubului.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button