Sport

FC BRAȘOV. TOATE NOUTĂȚILE!… Lot, organigramă (manager general – foto 2), buget, discuții cu reprezentanți ai SR, meciuri amicale

  • mitran_2.png
  • ivan_6.jpg
  • reunire.png

Marin Mitran (foto 1) a susținut în această după-amiază prima sa conferință de presă în calitate de președinte la FC Brașov.

El a declarat că a semnat un contract valabil un an, având drept obiectiv calificarea echipei în play-off-ul Ligii 2. În cazul în care-și îndeplinește misiunea, angajamentul său va fi prelungit cu încă un sezon.

Mitran a spus că mâine, cel târziu, va fi numit antrenorul principal, enumerând cele trei variante știute: Dan Alexa, Valentin Suciu și Călin Moldovan.

În cazul în care va semna Alexa, noul președinte al „galben-negrilor” a relatat că nu va exista nici o implicare a Aneimaria Prodan privind reprezentarea unor jucători la FC Brașov.

Sub contract cu FC Brașov după data de 30 iunie sunt, acum, 13 jucători, Marin Mitran începând, deja, discuțiile pentru întărirea lotului: „Vrem să avem la echipa mare 26 de fotbaliști, dintre care 3 portari. Negociem atât cu jucători români, cât și cu străini”.

Portarul Popescu și mijlocașul Vasile Constantin au primit O.K.-ul de la Universitatea Craiova pentru a continua la FC Brașov.

„Sunt plătit bine (! – n.r), să muncesc și să am rezultate”, a mai spus noul conducător al FC Brașov, anunțând că în câteva zile vor fi achitate toate salariile restante: „E important, nu mai avem litigii la FRF. Datoriile au fost plătite”.

Potrivit lui Mitran, strict pentru prima echipă FC Brașov, bugetul pentru sezonul viitor va fi de 1,4 milioane de euro: „În ce mă privește, promit să aduc sponsorizări de 500 – 600.000 de euro (! – n.r.)”.

Marian Ivan, propunerea pentru postul de manager general

De asemenea, Marin Mitran vrea să aibă o discuție cu membri ai galeriei SR Brașov, pentru ca „securea războiului” să fie îngropată și să existe o colabărare între cele două cluburi. 

A fost prezentată și noua organigramă a FC Brașov: Marin Mitran – președinte; Vasile Dochița – vicepreședinte cu contract de voluntar; Cristian Mățău – secretar general; Adrian Szabo – director tehnic; Șerban Moraru – manager sportiv; Ilie Luca – delegat tehnic, organizator de competiții.

Mugurel Buga se va ocupa, probabil, de departamentul de scouting, iar, așa cum a punctat Mitran, lui Marian Ivan (foto 2) i se va propune funcția de manager general.

În ceea ce privește pregătirea de vară, FC Brașov va avea, „loco”, un cantonament de două săptămâni, fiind programate următoarele meciuri amicale: cu Farul Constanța, pe 29 iunie, cu FC Hermannstadt, la Sibiu, în 9 iulie, iar pe 15 și 19 iulie, la Brașov, cu Unirea Slobozia și Oțelul Galați.

UPDATE. Adi Szabo, cu Andrei Șanta și cu Rareș Forika au condus primul antrenament al echipei de după reunire (foto 3). Acesta a avut loc după conferința de presă a lui Marin Mitran.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Transfer „LA VÂRF” de la SR BRAȘOV?! / Noul antrenor ar fi… (foto 2)

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare