Sport

FC BRAȘOV. Timișorenii se așteaptă la SURPRIZE de la Călin Moldovan! UPDATE. „Totul pleacă de la bărbăție”

 
UPDATE. Iată și declarația lui Călin Moldovan, antrenorul celor de la FC Brașov – Steagul Renaște, referitoare la meciul de mâine, cu Poli Timișoara: „Echipa Timișoarei e în suferință și ea, dar indiferent cu cine am fi jucat la fel se punea problema. Vom fi obligați să facem tot ce depinde de noi să câștigăm jocul. Moral, psihic, trebuie discuții cât mai multe până sâmbătă. Există calitate care să-ți permită să speri la mai mult față de ceea ce a fost până acum. Sunt convins că va fi o schimbare în bine. Vom încerca să creștem pe această linie de implicare, de atitudine, de bărbăție. Totul pleacă de la bărbăție, de la orgoliu”.
 
…………………………………………………………………………………………………

Călin Moldovan, noul antrenor principal al celor de la FC Brașov, are, deja, o mare presiune pe umeri, pentru că trebuie să câștige neapărat partida cu Poli Timișoara, de pe Stadionul „Tineretului”, programată sâmbătă, de la ora 12.30. Asta deoarece conducerea executivă a stabilit cucerirea a 6 puncte din 9 posibile în acest an, în turul Ligii 2.

Dacă se vor impune contra „violeților”, brașovenii vor urca deasupra lor în clasament, pe locul 15. În prezent, ei au acumulat 9 puncte din 13 partide disputate.

Se anunță un meci cu o miză mare, întrucât și cei de la Poli vin cu gânduri mari la poalele Tâmpei.

În acest sens, antrenor lor, Nicolae Croitoru (foto), a declarat, conform site-ului oficial al clubului timișorean: „Suntem înaintea unui meci important, dificil, dar în primul rând important, pentru că jucăm cu echipa aflată imediat sub noi în clasament şi avem neapărat nevoie de un rezultat pozitiv. Ne-am pregătit în sensul acesta, chiar dacă avem absenţe şi absenţe importante în lot, sunt convins că jucătorii care vor intra vor reuşi să suplinească absenţele lui Lazăr şi Ursu… Nu ştiu dacă putem să-l numim un joc capital, pentru că mai sunt etape de desfăşurat din campionatul regular şi urmează şi play-out-ul, însă este un joc foarte foarte important. De aceea, am subliniat la început pe acest aspect de important şi nu neapărat dificil, pentru că dificile sunt toate jocurile”.

Chestionat despre modificarea recentă de pe banca tehnică a braşovenilor – FC BRAŞOV. A semnat noul antrenor. Coliban, obligat să îl accepte pe Moldovan, Croitoru a relatat: „Poate să apară o schimbare, pentru că de regulă aşa se întâmplă, însă eu sunt convins că ei vor juca ceea ce au lucrat în această perioadă. Pentru că am văzut meciuri şi cu Ilie Stan, şi cu Şanta, sigur că au existat schimbări de sistem de joc, însă sunt nişte automatisme care s-au repetat în toate aceste dispute. E adevărat că acestea au fost formate în timp şi probabil vor apărea şi în jocul de sâmbătă. Pe de altă parte, ne putem aştepta şi la surprize. Este un alt antrenor şi atunci va încerca să-şi pună amprenta asupra jocului… ceea ce înseamnă că noi va trebui să fim foarte foarte atenţi”. 

În primul meci al etapei a 14-a din Liga 2 fotbalistică, liderul Petrolul Ploiești a învins-o cu 1-0 pe Concordia Chiajna, obținând, deja, calificarea pentru play-off-ul competiției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button