Sport

FC BRAȘOV. Țălnar NU UITĂ!!!

 

După ce Paul Enache, managerul general al „stegarilor”, a criticat evoluția echipei de fotbal brașovene la Clinceni, vizându-l în declarația sa și pe antrenorul Cornel Țălnar, „Țânțarul” a replicat, tot într-o intervenție avută la Sport Total FM, menționând printre altele: „Să nu uităm că am venit cu 4 zile înainte să înceapă campionatul. Un singur jucător era legitimat la acea vreme. În câteva zile am făcut în așa fel încât să adun un lot, să fac o echipă. Erau jucători pe care diferite formații nu au dorit să se bazeze, dar am ales cât am putut de bine… Mă bucură faptul că primele 8 echipe din clasament au fost învinse de FC Brașov. Rezultatele sunt mult peste posibilitățile acestui lot. În iarnă trebuie să ne mai întărim și să facem o pregatire amănunțită, ca să ne «batem» mai departe pentru promovare”.

Țălnar crede că din eșalonul secund se vor mai retrage încă două-trei grupări până la finalul sezonului, 15-16 urmând a trece linia de sosire, iar în Liga 1 „vom ajunge să avem 10-12 echipe”.

După 16 etape disputate în Liga 2, FC Brașov se află pe locul secund în clasament (promovabil), cu 34 de puncte, la două lungimi în spatele liderei Juventus București, care are și un meci mai puțin disputat. Pe locul 3 se află Sepsi Sf. Gheorghe (31 de puncte, acumulate din 15 meciuri).

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Țălnar, CRITICAT de Paul Enache!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button