Sport

FC BRAȘOV. SURPRIZĂ. Noul administrator judiciar, RTZ&Partners SPRL, încă nu a aflat că se va ocupa de insolvența grupării „stegare”!

 

După cum se știe, FC Brașov are un nou administrator judiciar, RTZ&Partners SPRL, numit la propunerea făcută de creditorul majoritar, ICIM, reprezentat de Top Expert SPRL, firma condusă de Marian Brescan.

În încercarea de a afla care sunt planurile celor de la RTZ&Partners SPRL pentru FC Brașov, am sunat la sediul firmei din Cluj-Napoca, însă, surpriză, răspunsul primit a fost: „Noi nu am fost înștiințați încă despre această decizie. Nu avem pe nimeni desemnat în acest moment pentru a se ocupa de FC Brașov. Reveniți săptămâna viitoare”.

Astfel, deși au trecut două zile de când Adunarea Generală a Creditorilor FC Brașov a votat numirea firmei RTZ&Partners SPRL în funcția de administrator judiciar, reprezentanții acesteia nu știu că se vor ocupa de insolvența grupării „stegare”.

CITEȘTE ȘI:

FC BRAȘOV. Primii jucători plecați!!!…

„STEAGU’ NU MOARE”, la Tribunal!!! În realitate, FC BRAȘOV se chinuie să supraviețuiască, măcar până la finalul sezonului!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button