Sport

FC BRAȘOV. Sunt așteptați investitorii cu banii!!! Joi trebuie să se dea salariile!!! Revine Șt. Grigorie!!!

 

Fotbaliștii „stegari” sunt bulversați de schimbările petrecute în ultima perioadă la echipă, însă au fost liniștiți de noua conducere, promițându-li-se că… totul va fi bine.

Nici acum nu se știe cine sunt investitorii italieni, al căror reprezentant este medicul Gheorghe Popa – numit președinte al Consiliului de Administrație la FC Brașov, nici dacă cei americano-germani, prezentați de agentul FIFA Ana Maria Prodan, au dat vreun răspuns, însă e cert faptul că în data de 25 februarie jucătorii „galben-negri” trebuie să primească salariile pe luna trecută.

Se așteaptă, așadar, ca o primă tranșă din cele 500.000 de euro promise cu emfază de… afaceriștii italieni până la finele actualului sezon să fie virată în conturile clubului, știindu-se că ANAF dă undă verde banilor necesari pentru plata salariilor și activitatea curentă a clubului.

Altfel, medicul Gheorghe Popa l-a convins și pe mijlocașul Ștefan Grigorie (34 de ani – foto) să revină la FC Brașov. El va fi legitimat din postura de jucător liber de contract, ultima echipă unde a activat fiind CSMS Iași.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button