Sport

FC BRAȘOV. Succes logic. „Stegarii” s-au impus la Buftea și au urcat pe primul loc al clasamentului Ligii 2

 

UPDATE: După ultimele partide ale etapei, Dunărea Călărași – Juventus București 1-2 și Chindia Târgoviște – CS Mioveni 0-2, FC Brașov a coborât pe pozția a doua, cu 21 p, la egalitate cu Chindia Târgoviște și la o lungime în spatele celor de la Juventus București.

După trei rezultate de egalitate pe terenuri străine, FC Brașov a reușit să se impună astăzi în deplasare. La Buftea, „stegarii” au învins-o cu 4-2 pe ACS Berceni, formație care ocupă penultima poziție a ierarhiei.

Elevii antrenorului Cornel Țălnar nu au avut nici o problemă în disputa cu ilfovenii. Paul Iacob a deschis scorul în minutul 9. I. Popa a centrat în careu, portarul gazdelor a ieșit greșit, iar mijlocașul împrumutat de la Viitorul a trimis în poarta goală. După alte trei minute, Stan a finalizat cu un șut din 16 metri și a majorat avantajul oaspeților. Imediat după pauză, în minutul 49, Goge a dus scorul la 3-0, după un contraatac purtat de Manole. Grumezescu a redus din handicap în minutul 75, dar scorul final a fost stabilit în prelungiri, după golurile marcate de Manole pentru FC Brașov, respectiv Ferariu.

După succesul de la Buftea, FC Brașov a acumulat 21 p și a urcat pe prima poziție a clasamentului, cel puțin până după ce se vor dispiuta ultimele meciuri ale etapei, Dunărea Călărași (11 p) – Juventus București (19 p) și Chindia Târgoviște (21 p) – CS Mioveni (15 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare